Віра та свобода людини.

“Віра та свобода людини” – під такою назвою пройшла зустріч отця Миколая Плужника клірика Свято-Покровського храму із дітьми, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу. Подібні зустрічі прийомних дітей із священиком Свято-Покровського храму проводяться Чугуївським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не вперше в і вже стали доброю традицією.
Питання добра і зла, праведності вчинків людини, вибору життєвого шляху, свободи і віри є важливими для кожної людини, а тим не менш для світорозуміння дитини та вибору індикаторів для сприйняття нею навколишнього світу.
Розмірковуючи про свободу людини, біблійні істини, священик Свято-Покровського храму приводив приклади із життя, які зрозумілі кожному, розповідав притчі, які діти сприймали із великою цікавістю і мали можливість поставити питання, які їх турбували. Дружня бесіда отця Миколая з дітьми завершилась чаюванням, із відчуттям великої вдячності діти полишали храм.
Подібні зустрічі надихають, адже релігійне виховання є частиною формування у дитини розуміння сімейних і загальнолюдських цінностей. Висловлюємо велику вдячність Свято- Покровському храму та особисто отцю Миколаю за таку можливість.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *